Bästa Liveljudet – Boksläpp

Min nya bok - Bästa Liveljudet - släpps den 14 juli

Du kan Förhandsbeställa den nu till ett reducerat pris och få fri frakt.

Bästa Liveljudet - BoksläppBästa Liveljudet - boksläpp var planerat i augusti. Boken blir nu klar tidigare än beräknat och släpps redan den 14 juli. Jag hämtar de 1000 exemplaren på Eskils tryckeri i Borås idag fredag.

Bästa Liveljudet - Boksläpp 14 juli

Du som redan har betalt i förskott kommer att få boken först av alla. Tack för din support! Därefter skickas alla förhandsbeställningar. Du kan förhandsbeställa den före den 14 juli för 249 kr inklusive frakt. Från och med måndag gäller ordinarie pris som är 296 kr.

Till skillnad från min första bok Jakten på det perfekta PA-ljudet, som är en komplett bibel i sammanhanget, samt Boken om liveljud av Jens Walther, så har Bästa liveljudet till största del fokus på vad du kan förbättra och hur du gör det i praktiken.

Bästa liveljudet ger Dig min grundläggande filosofi och tanke bakom bra liveljud snarare än vad alla knappar och rattar är till för.

Mitt grundläggande budskap för ett bättre liveljud är att syna och förbättra så många länkar som möjligt, istället för att försöka ordna allt med mixerbordet. I boken identifierar jag ett antal områden som går att förbättra och hur du gör det.

Du får mängder av råd och tips om hur du enkelt kan förbättra ljudet, ofta utan att behöva köpa mer eller bättre utrustning – det kan räcka med de nya kunskaperna du får av den här boken.

Tack till alla som bidragit med tyckande och synpunkter på titel, omslag och innehåll. Tack vare er har boken fått sin slutliga utformning och möjliggjort Bästa liveljudet - Boksläpp! 🙂

Bästa Liveljudet - boksläpp - info och beställning

Lämna en kommentar

*