Crafton förevisade FBT Line Array

FBT Vertus Line Array på Crafton Musik ABI dag var jag på Crafton Musik AB och träffade Dick Kronlund som bland annat visade FBT:s minsta Line Array-system Vertus för mig. (Se längst till höger i bild.)

Mötet på Crafton

Mötet på Crafton var ett av flera kontakter som ska mynna ut i två artiklar om Line Array för mindre band och lokaler.

Artiklarna, som är på 3-4 sidor vardera, kommer att publiceras i tidningen Studio nr 12 i år och nr 1 -2013, så håll utkik om du inte redan prenumererar!

Det var spännande att höra vad de små högtalarna kunde leverera! Konstaterade snabbt att två basar och fyra toppar faktiskt skulle kunna få plats i frugans lilla Kia Picanto! Utan att fälla baksätet!, trodde Dick på Crafton, men där är jag tveksam ... Vi provade dock aldrig, så han kan ha rätt. 🙂

Men vad är Line Array egentligen? Hur fungerar det? Är det en ny uppfinning? Är det inte bara för stora arena-konserter? Vad kan kallas för Line Array? Vad finns det för mindre system på marknaden i dag? Är det något för dig?

De här frågorna och några till kommer att besvaras i mina artiklar i tidningen Studio som utkommer den 22 november respektive den 20 december. Mycket nöje! 🙂

Mvh Hans "Ljudteknikern" Nicklasson

PS. Fram till dess kan du läsa den här boken:

Jakten på det Perfekta PA-ljudet - Bibeln om Live-Ljud

Se innehållsförteckning

Nu med 3 Bonuskapitel On Line på köpet!

DS.

2 tankar på “Crafton förevisade FBT Line Array”

 1. Hej Sven-Gösta!

  Roligt att du är intresserad! Troligen kommer alla som redan köpt Jakten på det Perfekta PA-ljudet erbjudas bonuskapitlen utan kostnad, så fort vi har hittat en lämplig teknisk lösning.

  Det handlar om att nå cirka 4500 läsare och ge dem tillgång till bonuskapitlen med så lite manuella moment för mig som möjligt. 🙂 Nya köpare skriver jag än så länge in manuellt, en och en, men som du förstår skulle det ta för mycket tid att göra det med 4 500 … Tanken är att de som redan köpt boken ska kunna registrera sig själva på något sätt (och att även nya köpare läggs till per automatik).

  Jag kan inte riktigt säga när det blir än. Återkommer.

  Svara
 2. Hej.
  Om man sedan tidigare köpt 2 böcker av Jakten på det perfekta pa ljudet,
  måste man köpa en till för att få bonus kapitlen?

  mvh
  Sven-Gösta

  Svara

Lämna en kommentar

*