Om Skapa Bra PA-ljud

Skapa bra PA-ljud är en blogg som handlar om hur DU skapar bra PA-ljud. Kanske är du en ljudtekniker i början eller mitten av din karriär? Kanske är du gitarrist, sångare, trummis, basist, etc, i ett band och mixar ditt eget ljud? Här kan du ta del av mina tips och råd om PA-ljud.

”Min mission är att sprida mina kunskaper och erfarenheter till alla sorters ljudtekniker och musiker om hur man skapar bra PA-ljud genom att förena tekniskt kunnande med känsla för ljudets och musikens organiska karaktär.”

Välkommen Att Följa Min Blogg!

Ljudteknikern

/Hans Nicklasson, Ljudtekniker

Jag är Hans Nicklasson alias Ljudteknikern. Jag har skrivit boken Jakten på det perfekta PA-ljudet - Bibeln om liveljud samt Bästa Liveljudet - Vad du kan förbättra och hur du gör det. Jag arbetar som ljudtekniker i mitt företag och har arbetat som lärare i ljudteknik på Uddevalla Gymnasieskolas Estetiska program i 23 år. Han har också skrivit ett 30-tal artiklar om PA-ljud för tidningen Studio & Live.

Skapa bra PA-ljud är en blogg som drivs av Hans Nicklasson från Ljudteknikern.se. Företaget bakom heter HN Ljuddesign och drivs som enskild firma från Uddevalla.

Företaget innehar f-skattsedel. Kontakta mig om du behöver organisationsnumret. Av säkerhetsskäl skriver jag inte ut det här.

3 tankar på “Om Skapa Bra PA-ljud”

  1. Jag är säker på att detta är ett forum där det kommer att finnas många bra tips, det finns alldeles för många ”akustiska föroreningar” i form av dåligt ljud, framförallt i livesammanhang 😉

    Svara

Lämna en kommentar

*